20 August 2015

Action Shoplog Augustus 2015!Jaha, ik ben weer eens naar de Action geweest! Volgende week is m'n vriend jarig, en we gaan bbq-en, dus hadden we nog een paar dingetjes nodig. Maar natuurlijk kwam ik met meer naar huis dan nodig was! Benieuwd naar mijn aankopen? Kijk snel verder!Ik kocht eerder al gekleurde led lichtjes voor buiten en wilde er graag een tweede van kopen, maar ik vind deze echt nergens meer! Daarom nam ik deze led lamp mee om toch wat extra licht te hebben als we 's avonds nog buiten zitten.
Zoals ik al zei gaan we een bbq doen voor m'n vriend zijn verjaardag en als we dan met veel zijn, vinden we het handiger om plastiek borden en bestek te gebruiken. & Deze zijn echt goedkoop bij de Action!
Ook nam ik twee pakken met slingers mee om het buiten toch wat feestelijker te maken.

Tafellamp LED - € 5,95
Dopla Disposable Bord - € 1,69
Dopla Lepels, vorken, messen  - € 0,79
Multi-color Slingers - € 0,49


Ik nam een doos van deze zoute koekjes mee, ook voor de bbq, en omdat ik weet dat m'n vriend deze graag eet!
Ik ben al een tijdje op zoek naar een pizzavorm en vond deze bij de Action.
M'n vriend en ik houden ook van koken met kokosolie! Ik zag deze bij de Action voor slechts € 1,99! En dan is het nog eens een grote pot van 500ml! Echt een koopje.

Gullon Mini Mix - € 1,09
Zenker Pizzavorm - € 3,35
Kokosolie 500ml - € 1,99


Telkens we bij de Action gaan, nemen we een paar van deze drankjes mee, superlekker!

Maaza Frisdrank - € 0,39


Ik zag dit strijkwater liggen en wilde het zelf eens proberen. Eens kijken of het veel verschil uitmaakt!
Ik neem ook altijd rubber handschoenen mee, ik moet dit gewoon standaard in huis hebben! Ik kocht er eentje in medium voor mij en large voor mijn vriend.

Strijkwater Anti-Kalk - € 0,75
Rubber Handschoenen - € 0,47


Ik weet niet hoe maar de draad van m'n earphones raakt altijd in de knoop en dan zag ik deze liggen, misschien de oplossing?
Ik had ook tabs nodig om een mooi onderscheid te maken tussen de verschillende onderwerpen van mijn 'informatie bijbel' op het werk. Maar deze sticky notes zagen er gewoon schattiger uit, niet?
Tot nu, als ik een cadeautje moest inpakken, gebruikte ik altijd washitape, maar zo goed blijft dit niet altijd plakken. Ik had normaal wel gewone tape, maar die is spoorloos verdwenen. Tijd om nieuwe te kopen dus! In dit pakje zitten vier rolletjes.

Retractable Earphones - € 0,95
Sticky notes - € 0,59
Tesa tape - € 0,89


I know, een beetje cliché, je ziet veel bloggers houten schijven gebruiken als backdrops. Maar ik vind het er zo mooi uitzien! Ik kocht twee verschillende soorten.

Teak schijf - € 2,69
Houten schijf ovaal - € 1,29


Ik kan ook nooit Action buiten gaan zonder een kaars te kopen! Onze favoriete kaarsen zijn de home wax moods. Ze ruiken heerlijk en branden lekker lang! Ik koos vandaag voor de 'Classic Vanilla' variant. Ook kocht ik twee simpele witte kaarsen, waar ik een DIY mee wil doen.

Home Wax Moods Geurkaars - € 1,49
Grote Kaars - € 1,65
Kleine Kaars - € 1,04


Ik weet het, Halloween is nog ver weg, maar ik kon deze tapes gewoon niet laten liggen!

Halloween Fright Tape - € 0,99


En dan komen we nu tot de fun-stuff! Ik zag er maskertjes van Kneipp liggen en nam deze twee mee: het 3-minutes mask en het moisturizing mask. Je hebt in de Action nog twee andere varianten namelijk een anti-aging masker en een peel-off. Maar deze twee spraken me niet zo aan.
De producten van OMG (Oh My Goods) zie je op veel plaatsen verschijnen, en ik heb er ook twee gekocht! Je hebt drie verschillende geuren en elke geur heeft drie producten: een showergel, showerscrub en body lotion. Ik koos voor de geur orange flower papaya en nam de schowergel en scrub ervan mee.
 
Kneipp Masker - € 0,99
OMG Showergel - € 1,29
OMG Showerscrub - € 1,59


Nog meer leuk nieuws! Je kan nu ook producten van Wet 'n Wild vinden in de Action. Ik denk wel dat de oogschaduws het meest geliefd zijn, want hiervan lagen er niet zo veel meer. Ik kon nog wel de palettes E246 Greed en E248 Lust meenemen!

Wet 'N Wild Palette - € 0,89


Er zijn weer nieuwe producten van Max & More, yay! Hier heb ik me wel wat laten gaan, maar zeg nu zelf, voor zo'n kleine prijsjes kan je het toch niet laten?
Van al deze producten komt nog een review op m'n blog later, dus ik ga er niet uitgebreid op in gaan nu. Ik nam als eerste de liquid lip colors mee, waar je dus twee kleurtjes samen krijgt.
Ik wilde graag eens de volumizing mascara proberen omdat ik hier al veel goeds over las. Dit is geen nieuw product maar is volgens mij gewoon een beetje verandert qua verpakking.
En dan nam ik ook nog het wenkbrauwpoeder mee, dit had de Action volgens mij vroeger nog niet.

Liquid Lip Color - € 0,79
Wenkbrauwpoeder - € 0,89
Volumizing Mascara - € 0,99

 
Alhoewel ik dit nude palette niet echt zoo nude vind, toch vond ik het de moeite waard om zeker eens te proberen! De eerste vier kleuren lijken me zo mooi.
 
Eyeshadow Palette Nude Look - € 0,89


Ik denk dat ik het meeste excited over deze ben! In dit pakketje krijg je een lipstick en lipliner in dezelfde kleur. Ik kocht de kleuren nude en red. Je hebt ook nog dark red, maar die lag er jammergenoeg niet.

Lipstick + Lipliners - € 0,79
 
Wat breng jij altijd sowieso mee van de Action?
 
Follow me:
 

12 comments:

 1. Je hebt je best gedaan precies. Leuke dingen heb je gekocht

  ReplyDelete
 2. Die maskertjes lijken mij heerlijk!

  ReplyDelete
 3. Wat hebben ze leuke spullen bij de Action!

  ReplyDelete
 4. Je hebt super leuke spulletjes gekocht! Veel plezier ermee ;)

  ReplyDelete
 5. Leuke aankopen. De action is altijd zo goedkoop, waardoor je zoveel meeneemt en dan toch best weer veel geld kwijt bent, haha. Heb ik altijd

  ReplyDelete
 6. Nu heb ik ook zin om naar de Action te gaan haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 7. Die OMG producten zijn heerlijk! Je gaat naar de action voor 2dingen en komt terug met een hele tas vol!

  ReplyDelete
 8. Die OMG producten zijn heerlijk! Je gaat naar de action voor 2dingen en komt terug met een hele tas vol!

  ReplyDelete