15 August 2015

Personal | Mijn top 5 droombestemmingen!Hoi! Vandaag schrijf ik een leuk artikel om bij weg te dromen. Het is vandaag een grijze dag, dus leek het me perfect om even weg te dromen bij mijn top 5 droombestemmingen! Benieuwd? Neem snel een kijkje verder.Santorini, Griekenland - Santorini staat erg hoog op m'n lijstje van droomvakanties. Je kent sowieso wel de prachtige foto's van witte huisjes met blauwe daken - Gewoon om bij weg te dromen!

 
Hawaii - Een volgende droombestemming van mij is Hawaii. Hier weet ik zelfs al in welk hotel ik zou willen verblijven, haha! Het lijkt me er erg leuk om te relaxen en de Hawaiian-way-of-life te leren kennen.


Parijs, Frankrijk - Jahaa ik ben nog nooit in Parijs geweest - Erg, I know! & Ik vind Parijs echt een bestemming waar je toch ooit eens moet geweest zijn ;).


New York - Sinds ik 13 was wilde ik al zo graag naar New York. Tot op vandaag ben ik er nog niet geweest, misschien logisch omdat het nog altijd op m'n lijstje staat. Maar ooit ga ik er naartoe, haha ;). Maar ik denk dat ik dit het liefste in de winter zou doen en niet in de zomer! Ik weet niet, lijkt me gewoon magischer om tijdens de winter naar daar te gaan.

 
California - Al laatste heb ik Californië! Een beetje meer algemener, omdat er verschillende plaatsten & bezienswaardigheden zijn waar ik naartoe wil. Sowieso wil ik Disneyland bezoeken, de San Diego Zoo, Hollywood, Sea World, Alcatraz, San Francisco. En een plaats dat ik zelf ook bij California tel (maar eigenlijk ligt het in Florida) is Miami!

Wat is jouw droombestemming en waarom?
 
Follow me:
 
 

7 comments:

 1. Santorini lijkt mij ook erg leuk!

  ReplyDelete
 2. 2 van de 5 bestemmingen heb ik al gedaan, maar Californië en Hawaï staan ook op mijn lijstje om eens naartoe te gaan.

  ReplyDelete
 3. Heerlijke bestemmingen :) Alleen Parijs vind ik zelf iets minder. Ik wil graag eens naar Australië

  ReplyDelete
  Replies
  1. Australië lijkt me ook erg leuk! ^^

   Delete
 4. Heerlijke bestemmingen zijn dit :-D Ik wil zo graag naar Mauritius of Malediven.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh wauw, ja dat zijn ook top bestemmingen denk ik ;) xo

   Delete
 5. Leuk om te zien! New York staat absoluut ook in mijn top 5. En wauw wat lijkt Santorini zo mooi!

  ReplyDelete