02 August 2015

Favoriete tv-series #01!Ik ben echt dol op tv-series, hence het aantal artikels dat ik hier al schreef over m'n favorieten! Ik wil vaker dit soort artikels schrijven, maar dan meer over m'n favorieten waarnaar ik nu kijk. En ook meer over het specifieke seizoen dat ik aan het volgen ben. Ik ga dus niet telkens de hele verhaallijn van de serie vertellen, maar wel een link plaatsen naar waar je er meer over kan lezen. Dit betekend ook dat er soms spoiler alerts kunnen tussenzitten, opgelet dus ;)! Lijkt dit je wat? Kijk dan snel even mee. 
Pretty little liars - Goh, ik denk dat deze serie wel elke keer in m'n favorieten te zien is. En ja deze serie staat nog steeds bij me op nummer 1! Momenteel zit ik aan seizoen 6 en volgende week gaan we weten wie 'A' is! We weten ondertussen al wel dat het 'Charles DiLaurentes' is, maar vanaf volgende week zouden we dus een gezicht bij deze naam kunnen plakken. Erg spannend dus!
Volgens de schrijfster, Marlene King, hebben we Charles aka 'A' al wel eerder in de serie gezien, maar eerlijk, het kan echt iedereen zijn en ik durf niet goed meer zeggen wie ik denk dat A is.
PLL is zo één van die series waarbij je altijd wel een eigen theorie hebt, en die vaak ook klopt in je hoofd, maar dan bij de volgende aflevering kan je theorie niet meer kloppen. Daarom geniet ik nu gewoon van de serie, zonder al te veel te denken over wie en wat en hoe.
 
Volg jij de serie? Wie denk jij dat A is?


Devious Maids - Ookal draait het bij Devious Maids telkens rond een moord, het is voor mij echt zo'n feelgood serie. Wat ik ook zo fijn vind aan de serie is dat elk seizoen los van elkaar staat, maar toch volgens ze goed op elkaar - Als je snapt wat ik bedoel ;).
Momenteel loopt het nieuwe seizoen 3 en voor mij is dit zowat het beste van de 3. Echt, ik kan niet wachten tot de week weer voorbij is zodat ik een nieuwe aflevering kan kijken.
In seizoen 3 gebeuren echt een heleboel dingen: er worden benen, handen, etc. teruggevonden, Ernesto - die eigenlijk dood is, is toch niet dood, de affaire van Carmen met de man van de eigenaar van haar record deal, het mysterie rond Katy - die geadopteerd zou zijn uit Argentinië maar eigenlijk uit Mexico komt, etc.
 
Kende jij deze serie al?

 
The Secret Circle - Als je houdt van series zoals The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, etc. Dan is deze ook zeker iets voor jou! De serie draait om zes jonge heksen die verbonden zijn met elkaar. In seizoen 1 moeten ze vechten tegen demonen, heksenjagers, maar hebben ze ook persoonlijke problemen etc. te verwerken. Een erg leuke serie dus, met de nodige spanningen!
 
Volg jij de serie al?
 
 
The Big C - The Big C is al een 'oudere' serie, seizoen 1 startte al in 2010, maar ik ben nu pas begonnen met kijken naar deze serie. Cathy is een lerares waarbij een soort van huidkanker word gevonden. Omdat ze al in een verder stadium zit, besluit ze om hiervan niets tegen haar familie te zeggen en gewoon van haar leven te genieten en dingen te doen die ze normaal nooit zou doen.
The Big C draait dan wel om een serieuzer thema, maar het is een erg leuke, luchtige serie die je wel wat doet nadenken. Doe gewoon wat je blij maakt want het leven is al zo kort!
 
Kijk jij The Big C ook?
 
 
Younger -  Tenslotte volg ik ook nog Younger. Dit is een nieuwe serie van dit jaar. Het is van de makers van Sex & The City, en voor mij heeft het ook zo'n beetje een vibe van een jongere versie hiervan.
De serie gaat over Liza, zij is een veertiger maar word jonger geschat. Daarom grijpt ze haar kans en begint ze een leven te lijden als een 26-jarige, met een leuke droomjob en nieuwe vriend.
Als je Sex & The City al leuk vond en into girly dingetjes bent, dan is deze serie volgens mij zeker iets voor jou! Wat ik ook heel leuk vond was dat Hilary Duff hiering meedoet!
 
Ken jij Younger al?
 

Follow me:


 
Wat is jouw favoriete serie? Ik ben benieuwd!
 
 
 6 comments:

 1. Ik heb lange tijd Pretty Little Liars gevolgd maar ben afgehaakt omdat ik de verhaallijn langdraadig begon te vinden. Misschien dat ik ook nog verder kijk. De andere series ken ik niet.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! Volgens mij moet ik ook echt beginnen met het kijken naar een aantal series!

  ReplyDelete
 3. Leuk artikel :-D Ik ben niet echt een serie kijken, maar op dit moment volg ik Orange is the new black :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 4. Pretty Little Liars vind ik ook leuk. Verder denk ik dat ik maar eens naar The Secret Circle moet gaan kijken, dat klinkt wel als een serie die ik leuk zou vinden!

  ReplyDelete