06 August 2015

The Body Shop Body Butters (Mini)!


 
De body butters van de Body Shop zijn alom bekend om erg fijn te zijn. Ik koop liever de mini versies ervan omdat ik te graag van geuren wissel. En deze zijn gewoon perfect voor mij qua hoeveelheid. Benieuwd naar de drie nieuwe geuren die ik meenam? Neem snel een kijkje mee.Ik vind de body butters vooral fijn om de heerlijk dikke substantie die de huid erg goed voed. Wat voor mij nog een extra pluspunt is, is dat ze niet vettig aanvoelen en snel in de huid trekken.
De mini's bevatten 50ml product en kosten elk € 6, wat ik wel een goede prijs vind. De Smoky Poppy variant kocht ik tijdens de solden aan 50%, dus maar voor € 3.
 
Ik koos volgende drie geuren:
 
FUJI GREEN TEA: Normaal zijn de body butters dik en stevig, maar deze is een beetje luchtiger. Wat niet wegneemt dat het nog een superproductje is! Qua geur is dit een heel luchtige, frisse en beetje waterachtige geur. Als je niet zo van sterke geuren houdt, is deze misschien iets voor jou want het is een erg zachte geur.
SMOKY POPPY: De geur van Smoky poppy is meer een bloemige, frisse geur. Ik vind het wel een lekkere geur, maar ik moest er toch even gewoon aan worden. Ookal is het wel een frisse geur, hij overvalt je toch een beetje vind ik.
VIRGIN MOJITO: Ik denk dat dit toch m'n favoriet van de drie is, hij ruikt net zoals een cocktail, hence de naam van de geur. De combinatie van munt en limoen zorgen voor een erg verfrissend effect en wie wil er nu niet naar deze lekkere cocktail ruiken in de zomer? Ik allesinds wel, haha!
 
Prijs: € 6,00 - Verkrijgbaar: Bij The Body Shop.
 
Heb jij al iets van deze geurlijnen? &Heb jij ook liever de mini versie van de Body Butters of toch liever een full size?
 
Follow me:

 

5 comments:

 1. Ik heb de mini van Fuji Green Tea ook, heerlijke geur is het!

  ReplyDelete
 2. Ik heb een paar mini's en een paar fullsize, wel andere geuren dan jij hebt. Vind ze allemaal zo fijn!

  ReplyDelete
 3. Ghoh, ik vind zoveel TBS geurlijnen echt super! De Honey Mania lijn vond ik wel een van de lekkerste.

  ReplyDelete
 4. Dit klinkt allemaal wel goed! Ik heb zelf het liefst de fullsize varianten van de body butters van The Body Shop, maar ik ben dan ook een grootverbruiker dus bij mij komt dat wel op en dan koop ik gewoon meerdere geuren zodat ik alsnog afwisseling heb :)

  ReplyDelete