25 August 2015

Wet 'n Wild bij de Action!Leuk nieuws! Je kan nu make-up van Wet 'n Wild vinden bij de Action. Ik had nog nooit iets van dit merk geprobeerd, dus voor mij was dit wel eens erg fijn ;). Benieuwd naar de twee palletjes die ik er nog vond? Kijk dan snel even mee...


Wet 'n Wild staat er wel om gekend om een erg goede pigmentatie te hebben, daarom was ik er dan ook enorm benieuwd naar. Maar de make-up van Wet 'n Wild is wel erg populair in de Action, vooral dan de oogschaduws, want dit waren één van de laatste dat er nog lagen. Ik nam nog deze twee paletten mee naar huis: E248 Lust en E246 Greed.


E246 Greed

Greed heeft erg mooie nude kleurtjes en twee zwarte tinten. Zoals je kan zien is de pigmentatie ook erg goed. Het palette heeft 3 warme, matte kleuren en 3 shimmer kleuren. Dit vind ik erg leuk! Ik hou dan wel van mijn shimmer oogschaduws, maar nu en dan apprecieer ik ook de mooie matte tinten.


E248 Lust
 
Enja hoor, ook bij Lust is de pigmentatie super! Dit palette heeft meer koelere tinten, maar ik vind ze zo mooi en leuk voor herfst/winter! Dit palette heeft twee matte kleuren, twee shimmer kleuren en twee kleuren matte kleuren met een paar glitters in verwerkt.

Prijs: € 0,89 - Verkrijgbaar: Bij de Action!
 
Heb jij al iets van Wet 'n Wild eerder geprobeerd? Let me know!
 
Follow me:
 
 

3 comments:

 1. Wow ik wist niet dat de action zoveel mooie makeup had.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ik zie het al.. ik moet snel weer eens naar de Action ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete