30 August 2015

Sleek ⚓ Nautical Collection - Blush By 3 & Oogschaduw Palette!


Ok, het is echt geen geheim dat ik hou van de oogschaduw palettes van Sleek! Maar ook hun blushes weet ik te appreciëren. Vandaag toon ik jullie het blush by 3 palette en oogschaduw palette van de nieuwe nautical collectie. Benieuwd? Kijk snel even verder...


De palettes komen in deze leuke doosjes. Ik heb echt spijt dat ik bij mijn andere limited edities de doosje nooit bijhield, maar dat ga ik nu dus wel doen haha!
 
♥ BLUSH BY 3 - SANTA MARINA (€ 13,49)


Wat zo fijn is aan de producten van Sleek is dat de pigmentatie echt super is. Vooral bij de blushes moet je dan wel opletten dat je niet teveel product neemt.
Het Santa Marina palette heeft 1 shimmer blush (de donkerste kleur) en twee matte. Je krijgt dus drie kleurtjes: Calypso Island is een donkere, rood-bruine tint. Deze vind ik persoonlijk iets te donker voor me, maar misschien als hij heel lichtjes aangebracht word, kan hij wel mooi worden. Het is dan ook een erg mooie kleur voor de herfst/winter.
Phoenix Sand is een hele licht zand kleur. Ik denk dat deze heel mooi kan zijn om aan te brengen onder de wenkbrauwen (niet als blush dan).
En tenslotte heb je nog Coral Dune, een prachtige oranje tint.
 
♥ OOGSCHADUW PALETTE - CALM BEFORE THE STORM (€ 10,49)


En dan heb je nog het oogschaduw palette - Calm before the storm. Is het geen beauty? De kleuren passen ook perfect binnen het 'nautical-thema'. Je krijgt een paar neutrale, zand- & bruintinten en dan heb je nog blauwe en groene tinten. Wat ik ook erg fijn vind, is dat je zowel matte als shimmer kleurtjes krijgt.

 
De bovenste rij (l-r): Starboard - Voyage - Pacific - Caesium - Amphitrite - Sovereign
 
Prachtig gewoon! Mijn favorieten van deze eerste rij zijn starboard en amphitrite. Pacific en Caesium zijn wel iets minder gepigmenteerd dan de andere.

 
De onderste rij (l-r): Ahoyi - Barque - Adrift - Seaweed - Navy Shower - Lagoon
 
De onderste rij heeft de meer groenige en bruine tinten. Hierbij zijn mijn favorieten Ahoyi en Lagoon.
Ik ben erg tevreden met dit palette, buiten een paar kleurtjes is de pigmentatie weer fantastisch!
 
Verkrijgbaar: Ik koop mijn Sleek producten telkens bij TheMakeupSpot.
 
Wat is jouw favoriete kleur? Wat vind jij van de Sleek producten?
 
Follow me:

 

5 comments:

 1. Wow die blushes zijn echt mooi.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Het palette zal ik zelf overslaan. Ik houd niet zo van blauwe oogschaduw. Daarin tegen vind ik het blush palette wel erg aantrekkelijk!

  ReplyDelete
 3. Het blush palette ziet er erg mooi uit zeg!

  ReplyDelete
 4. De blush palette ziet er super uit!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 5. Wat een gave doosjes zeg! Die heb ik op andere blogs nog niet gezien. Mij spreekt vooral het oogschaduwpalette wel erg aan!

  ReplyDelete