24 September 2015

6 redenen waarom ik van de herfst hou!


 

De herfst is alweer begonnen - De dagen zijn wat donkerder en meer regenachtig. Toch vind ik dat de herfst zoveel leuke dingen te bieden heeft & dat de herfst vooral in teken staat van mooie kleuren en gezelligheid. Vandaag laat vertel ik jullie wat ik juist zo leuk vind aan de herfst. Benieuwd? Lees snel even met me mee...



Alle mooie herfstkleuren & de herfstzon - Ik vind het zo mooi om de bladeren van kleur zien te veranderen. Tijdens de herfst is de natuur gewoon op z'n mooiste en boswandelingen zijn dan ook erg fijn! De laatste dagen hebben we dan wel meer regen gehad. Maar wanneer het een zonnige dag is tijdens de herfst is dit zoo mooi! Alle mooie kleuren van de bladeren zien er dan nog mooier uit en dat het wat kouder is vind ik ook best fijn.
 
Lekker cocoonen thuis - Heerlijk om alle kaarsjes in huis te branden en knus onder een dekentje naar m'n favoriete tv-series te kijken. Of gewoon op de bank een tijdschrift lezen kan ook al erg gezellig zijn. Daarbij nog een lekker wijntje of een warme drank en het plaatje is compleet!


Halloween komt eraan - Ik ben dan wel geen horrorfanaat, maar ik vind alles wat met Halloween te maken heeft erg leuk. Ik hou ervan om decoratie te maken, leuke nailarts & make-up looks te zoeken en Halloween hapjes te maken. We hebben telkens een klein Halloween feestje bij ons thuis, erg exciting voor me om te decoreren etc - Enja, verkleden hoort hier ook bij ;).
 
Tijd voor leuke sweaters, laarsjes & sjaals - Kledij vind ik ook het leukste in de herfst (en winter) omdat je weer leuke oversized sweaters of cardigans kan dragen. Dit in combinatie met een warme sjaal en stoere laarsjes. Super gewoon! 


Bad-time - Ik weet niet, in de zomer neem ik niet graag een bad omdat het gewoon te warm buiten is. Maar tijdens de herfst kan ik die leuke Lush bruisballen weer boven halen en relaxen in een warm bad. Heerlijk!
 
Lekker soep - Soep is iets wat ik erg graag eet tijdens de herfst. Het is erg makkelijk en snel te maken en bovendien nog eens erg lekker! Mijn favorieten voor de herfst zijn pompoensoep en wortel-gember soep.

Hou jij van de herfst? Waarom wel of niet? Ik ben benieuwd.
 




5 comments:

  1. Vooral het cocoon-en kijk ik erg naar uit! En mijn verjaardag die bijna op halloween valt!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hmm.. Doe mij toch maar de zomer haha!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja de zomer heeft ook zo zijn charmes, maar ik kies toch liever de herfst en winter hihi ;) xo

      Delete
  3. Ik vind de herfst ook een heerlijk seizoen. Al die mooie kleuren in de natuur en heerlijk knus op de bank met een deken en warme chocolademelk en lekker veel kaarsjes aan in huis, zo gezellig!

    Liefs
    www.vansyl.nl

    ReplyDelete