25 July 2016

Catrice | Matt Lip Artist Lipsticks!Hey loves! Hopelijk hebben jullie een fijn weekend achter de rug en hebben jullie wat kunnen genieten van het zonnetje. Zaterdag ging ik even snel langs het Kruidvat omdat ik een nieuwe shampoo nodig had en dat gaf me de gelegenheid om eens te kijken of er wat nieuws binnen was. En ja hoor, bij Catrice lagen een aantal nieuwe lip potloden: de Matt Lip Artist lipsticks! Benieuwd? Kijk dan snel even verder..


Matt Lip Artist!

Ja hoor, die chubby lipstick potloden zijn er nog steeds! En daar ben ik erg blij om. Ik vind ze er niet enkel leuk uitzien, maar dit soort lipstick potloden zijn makkelijk aan te brengen en geven vaak een erg mooie kleur af.

Wat Catrice zegt over deze Matt Lip Artist Lipsticks:

Stylo pen voor een intensieve, matte kleur. Geeft een zijdezacht gevoel aan de lippen. Langhoudende kleur tot wel 6 uur lang.

The Looks


De lipstick is een chubby potlood dat in een matte, zwarte huls komt. Wat ook een logische keuze is volgens mij, omdat het een matte lipstick is. Aan de onderkant van het potlood zie je dan weer welke kleur de lipstick is, dat vind ik altijd erg fijn!The Colors


In totaal zouden er zo'n 7 kleurtjes verkrijgbaar zijn, maar in mijn Kruidvat zag ik er nog maar drie. Ik koos de twee dat me het meeste aanspraken:
030 Barberry Hopping: Een mooi berry kleurtje
010 Bare Nude's Soul: Een prachtig nude kleurtje dat wat naar het roze neigt.

The Feeling


De Lip Artist lipsticks voelen erg creamy aan en glijden als het ware over je lippen. Ze brengen erg makkelijk aan, maar ze gaan de lijntjes in je lippen toch wel wat accentueren. Ook voelen ze een beetje uitdrogend aan na een tijdje.
The Opinion

Er zijn een aantal redenen waarom ik de lippotloden erg fijn vind, maar ook een aantal redenen waarom niet. Ik vind ze fijn omdat ze een erg mooie, matte kleur afgeven, makkelijk aan te brengen zijn en in het begin prettig aanvoelen op de lippen. Wat ik minder goed aan ze vind is dat ze na een tijdje uitdrogend aanvoelen en dat ze de fijne lijntjes op mijn lippen accentueren. Ook claimen ze tot 6 uur lang houdend te zijn en dat vond ik zelf niet. Na een paar uur zie je wel nog kleur aan de buitenkant van de lippen, maar de kleur is bijna helemaal verdwenen aan de binnenkant.

De Matt Lip Artist Lipsticks zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 4,99.

Hou jij van matte lipsticks? Welke is jouw favoriet?


Volg je me al?


2 comments:

  1. Als ze uitdrogend gaan voelen haak ik vaak al af. Ik heb de perfecte matte lipstick nog niet gevonden helaas. Wel mooie kleuren van Catrice!

    ReplyDelete
  2. Die nude kleur vind ik wel heel erg mooi!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete