02 July 2016

Recap | June 2016Hey loves! Mijn vakantie is begonnen! Of toch tot de 12de van deze maand, haha. Vanavond komt één van m'n beste vrienden langs en I'm looking forward too it! ^^ Om juli van start te gaan, neem ik toch nog even de tijd om terug te kijken naar de vorige maand. Benieuwd? Kijk snel even met me verder..

Zoals elke maand toon ik jullie al de producten dat ik opmaakte. Begin juni toonde ik deze dan ook! I don't know about you maar ik vind het altijd enorm exciting om producten volledig op te maken.


Toen ik langs ging bij m'n mama had ze allemaal nieuwe planten gekocht voor in de tuin. & Dat vind ik nu net zo leuk aan de zomer, om in je hele tuin prachtige bloemen te zien.


Een foto van de kat mag natuurlijk ook niet ontbreken! Ze is zooo adorable.


M'n vriend en ik gingen nog eens een dagje naar Antwerpen voor een shopping-day. Dat kon natuurlijk niet zonder nog eens langs bij Lush te gaan!


Bij de Lidl kan je deze nieuwe 'limited editie' showergels kopen van Cien. Ze hebben zo'n lekkere en zoete geuren! Je hebt de keuze uit Grapefruit, Sunshine Flower & Melon.


Ik ben echt obsessed  met deze schoenen de laatste tijd! Ze zijn van Tango shoes en zien er gewoon leuk en speciaal uit bij elke outfit.


M'n vriend en ik gingen eens samen met m'n mama op restaurant, en dat is gewoon genieten van al dat lekkers! Stiekem vind ik de cocktails & desserten altijd het beste!


Genieten van de zon!


Het leukste van het rijden naar werk? Die prachtige zonsopgang kunnen zien!


Ik toonde ook mijn collectie aan foundations-BBcream-CCcreams & Concealers. Het waren er een heleboel!


De goodies uit de Style Tone box van juni!


Ik gebruikte 'The Experimenter' Bath Bomb van Lush & hij is gewoon hemels! Het artikel hierover kan je hier teruglezen.


Ik schreef ook een review over deze Vivid Matte Liquid Lip Colors van Maybelline. Ik vind ze super! Ze geven niet echt een matte finish, maar eerder een velvety finish. Maar persoonlijk vind ik dit niet erg.


Tot slot schreef ik nog een review over het oogschaduw palette uit de limited editie 'Lights of Orient' van Essence. Mooie kleurtjes en prachtige verpakking!

Wat zijn jouw plannen voor juli?

Volg je me al?
1 comment: