08 August 2015

H&M | Mijn Favorieten uit de Nieuwe Beauty Producten!


Exciting news! H&M lanceert een heel pak nieuwe beautyproducten en vandaag toon ik jullie mijn favorieten ervan. Je moet maar eens een kijkje nemen op de webshop, want het zijn er echt een pak en je zal het je niet beklagen! De verpakkingen zijn ook veranderd en de producten stralen nu luxe en klasse uit vind ik. Neem snel een kijkje verder als je benieuwd bent naar mijn favorieten uit de nieuwe collectie.



CONCEALER (€ 5,99) - Ik vind het fijn om nieuwe concealers uit te proberen, dus deze moet gewoon op m'n verlanglijstje staan! De concealers komen in drie verschillende tinten.
MATTEREND POEDER (€ 9,99) - Ik koop niet zo vaak verschillende poeders, meestal koop ik er eentje en gebruik ik deze altijd. Maar ik vind deze er zo leuk uit zien, dat ik hem wel eens wil proberen.



BRONZER (€ 7,99) - En ja hoor, ook de bronzers zien er veelbelovend uit! Ze komen in drie verschillende kleurtjes, maar ik denk dat ik toch de lichtste kleur het liefste zou proberen.
POEDERBLUSH (€ 7,99) - De nieuwe poederblushes zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleurtjes. Keuze genoeg dus! Mijn favorieten zijn Apricot - een mooi peachy tintje en Sunrise Pink - een leuke roze tint.




OOGPOTLOOD (€ 4,99) - De oogpotloden zijn er in 10 verschillende kleuren. De klassieke zwarte kleur, mooie bruin- en nudetinten maar ook een mooie blauw-groene kleur. De potloden zouden een crèmige en zachte formule hebben waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn. Klinkt veelbelovend dus!
OOGSCHADUWPALETTE (€ 12,99) - Iets waar ik misschien nog het meeste naar uitkijk zijn de nieuwe oogschaduw palettes. Ze komen in vier tinten: een smokey eyes palette, een nude, eentje met groene en bruintinten en eentje met roze en nudetinten. Dit laatste is het Twilight en rose palette en staat bovenaan op m'n verlanglijstje.
WENKBRAUWKIT (€ 6,99) - Zit dit wenkbrauwkitje er niet fantastisch uit? Het oogt allesinds al erg mooi en straalt een luxe uit. Er zijn drie verschillende tinten en hierbij krijg je twee kleurtjes voor de wenkbrauwen en nog een highlighter om juist onder de wenkbrauwen aan te brengen.


Naast de vele nieuwe gezichts- en oog make-up producten zijn er ook een heleboel nieuwe lipproducten!
CRÈME LIPSTICKS (€ 9,99) - Er zijn 19 nieuwe crème lipsticks en ze komen in een prachtige, gouden huls. Zien ze er niet prachtig uit?
LIPPOTLOOD (€ 4,99) - Ik koop ook niet zo vaak lippotloden, een aantal kleurtjes zijn dus wel welkom in m'n stash. H&M brengt vijf kleurtjes uit en ook een witte, wat voor een invisible touch zou zorgen. Hiernaar ben ik erg benieuwd!
LIP STAIN (€ 7,99) - Lip stains zijn gewoon erg prettig, omdat ze echt een kleur achter laten op je lippen dat er gewoon niet meer afgaat. Ik ben vooral benieuwd naar deze twee kleurtjes: Leading Lady (Een prachtige burgundy kleur, prefect voor de winter) en Storyteller (een nude tint).
LIPSTICK POTLOOD (€ 5,99) - De lipstick potloden zijn nog niet weg te denken in de beauty wereld. En maar goed ook! Ze zijn erg makkelijk aan te brengen als je on-the-go bent en ook deze van de H&M zien er erg leuk uit! In totaal zijn er zo'n 11 kleurtjes.


Naast de make-up zijn er ook een aantal nieuwe skincare producten en ik vind ze er al erg leuk uitzien. Gewoon clean en simpel. Ik ben het meeste benieuwd naar de geur Caribbean Crush, maar hiernaast heb je ook Urban Verve, Rose Reverie, Midnight Muse & Cashmere Haze. Elke geurlijn bestaat uit vier producten:
Body Wash - € 3,99
Body Lotion - € 4,99
Body Cream - € 6,99
Body Scrub - € 4,99


Wat ik erg verrassend, maar ook erg leuk, vond was dat er ook een pak haarproducten zijn bijgekomen! Dit zijn diegene die op mijn verlanglijstje staan:
Do-It-All BB Cream - € 7,99
Beachy Keen Salt Water Cream - €7,99
Sea Mist Salt Water Spray - € 7,99
Knot A Problem Primer Spray - € 7,99
Zoals je kan zien zijn er erg leuke producten gekomen! Maar er zijn er nog meer dan diegene die ik hier toon, dit zijn enkel diegene die op mijn verlanglijstje staan.

 
Wat vind jij van de nieuwe beauty lijn van de H&M?

Follow me:


9 comments:

  1. Heel mooi! Ik zie al zoveel producten voor op mijn wishlist, haha. xo keysofanouk.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja het gaat heel moeilijk worden om mezelf in te houden als ik ze in de winkel zie ;)

      Delete
  2. Oh, leuke producten! Die body en haar producten ben ik echt wel benieuwd naar!

    ReplyDelete
  3. Leuke producten! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduw palette!

    ReplyDelete
  4. Wauw, ik ben er zo benieuwd naar!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  5. Wonderful post, thanks for sharing. *__*
    New post is online...

    ReplyDelete
  6. Wow die lippenstiften zijn zo mooi! Waar vind je deze producten? ik ben die nog niet in de H&M tegen gekomen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Open de webshop zijn ze al verkrijgbaar. Ik weet niet precies wanneer ze juist in de winkels zullen komen, maar ik vermoed dat dit binnenkort zal zijn ;).

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete