04 August 2015

July ❤ Favorites!


Ik ging bijna geen favorieten doen deze maand omdat ik dacht dat ik er niet zoveel had. Maar toen dacht ik even na en vond ik toch een aantal toppertjes! Ook heb ik er deze maand twee non-beauty favorieten tussen gestopt. Benieuwd? Kijk snel even verder!


Maybelline The Nudes Oogschaduw Palette - Ik schreef vorige maand al een artikel over dit palette en ik gebruik het nu graag dagelijks! Ik vind het hele mooi kleurtjes om een everyday, natuurlijke ooglook mee te maken en de pigmentatie is ook erg fijn!
Maybelline Dr. Rescue CC Nails Base Coat - Jaha, het lijkt dat ik deze maand een heleboel favorieten heb van Maybelline! Je kent zeker en vast de CC creams, die je huid corrigeren. Wel de CC Nails Base Coat corrigeert dus je nagels en je ziet het verschil echt duidelijk! Hierover komt zeker nog een review online.
Lush Lemony Flutter Nagelriemcrème - Ook hierover stond al een review online! Een wondermiddeltje voor je nagelriemen (en eigenlijk elke droge plek, zoals bv. je ellebogen).
Maybelline Great Lash Mascara - Maybelline werd 100 jaar en dat werd gevierd met oude topseller alsook nieuwe producten in een speciaal jasje stoppen. De Great Lash mascara ziet er erg aantrekkelijk uit met de verschillende kleurtjes. Maar dat is natuurlijk niet de reden waarom ik hem tot mijn favorieten beschouw. Hij werkt gewoon super! Geeft een erg mooi volume, lengte en separeert de wimpers  goed!
Essence Lipstick in 16 I Am Yours! - Vorige maand gebruikte ik deze lipstick het meeste. Ik kan de kleur het beste omschrijven als een berry nude kleur aka het 'my lips but better' kleur.
Stimorol Senses Rainforest Mint Kauwgom - Oh God wat hou ik van deze kauwgom! Ik denk dat hij al een tijdje bestaat maar heb hem vorige maand pas ontdekt. Je kent het wel, je staat aan de kassa te wachten, ziet alle kauwgoms staan en denkt hmm ik heb geen kauwgom meer, welke ga ik meenemen? Ik hou van muntsmaak (veel liever dan fruitsmaken) en deze is gewoon mijn perfecte muntsmaak.
Bean Boozled Jelly Beans - Je hebt dit misschien al gezien op andere blog of YouTube. Het is misschien een beetje raar om dit bij m'n favorieten te plaatsen. Maar ik heb dit zo'n week geleden gespeeld met een paar vrienden, en het was zo leuk! Je hebt 8 verschillende kleuren Jelly Beans en elke kleur heeft 2 verschillende smaken, een lekkere en een slechte smaak - Zo heb je bv. stinkende sokken en tutti frutti. Op voorhand weet je dus niet of je een goede of slechte smaak gaat hebben, maar als je de slechte hebt en je eet die op, dan krijgt jouw team een punt. Het is echt een erg spannend, leuk en grappig spelletje!

Wat waren jouw favorieten vorige maand?

Follow me:
 
 

9 comments:

  1. Mooie favorieten! De oogschaduw palette van Maybelline is hier ook een favoriet. De lipstick van Essence ziet er mooi uit. En die jelly beans lijken me echt verschrikkelijk, haha. Zou er niet durven aan beginnen! X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje! Ja, ze zijn echt verschrikkelijk, maar toch leuk om te spelen met vrienden ;) x

      Delete
  2. Fijne producten!
    Ik ga volgende week de challenge doen en ben heeeel benieuwd hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh spannend, bereid je maar voor voor de slechte smaken, sommige zijn echt verschrikkelijk, haha ;)

      Delete
  3. I looooove Lemony flutter :) Mijn favoriet was heel saai: de blauwe pot van Nivea

    ReplyDelete
  4. Mooie selectie! Lemony Flutter is echt een universele favoriet in blogland zo te zien haha :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje! Ja daar lijkt het wel op haha ;)

      Delete
  5. the nudes palette van Maybelline is zo mooi en fijn ♥ xx

    ReplyDelete