18 August 2015

Mijn dagelijkse make-up!



Vandaag toon ik jullie eens mijn dagelijkse make-up producten. Ik gebruik er niet zoveel - Al zeg ik het zelf - en ik gebruik eigenlijk vooral deze producten. Het enige wat eens kan veranderen is de lipstick of oogschaduw. Benieuwd? Kijk snel verder!
 De producten dat ik gebruik:
 
Bourjois 123 Perfect CC Cream
Essence Stay All Day Concealer in 10 Natural Beige
Max & More Pressed Powder Foundation in 260 Fair
Bourjois Maxi Delight Bronzer
Maybelline Browdrama Sculpting Brow Mascara in Medium Brown
Maybelline The Nudes Oogschaduw Palette
Maybelline Great Lash Mascara
Cien Lipstick in 36 Matt Rose
 
Ik gebruik eigenlijk het liefste een CC cream of BB cream in plaats van een foundation. Het voelt net iets minder 'dik' aan en ziet er wat natuurlijker uit vind ik. De Max & More pressed powder foundation gebruik ik eigenlijk gewoon als poeder om mijn concealer wat te setten & de concealer van Essence is een echte favoriet! Hij heeft de perfecte kleur en dekt ook goed.
Zoals je misschien al ziet gebruik ik geen blush, enkel een bronzer. Ik heb zo mijn periodes, soms ben ik echt obsessed met blush, en soms - zoals nu - helemaal niet. Ik kocht deze bronzer van Bourjois vorige zomer en hij is zo giga groot dat ik nog steeds niet pan heb geraakt. En geloof me, ik gebruik hem dagelijks ;).
Mijn favoriete oogschaduw palette op dit moment is The Nudes van Maybelline - Je kon hem daarom ook al zien passeren in mijn favorieten. Het palette heeft voor mij gewoon de perfecte kleuren en mix van matte en shiny kleurtjes. Wat ik ook erg fijn vind is dat het een zwarte kleur heeft - Deze gebruik ik als 'eyeliner'.
Mascara's verander ik wel vaak, ik gebruik er telkens eentje en als hij op is, koop ik een andere. Maar voor mij heeft Maybelline toch wel een aantal toppers qua mascara's en zo ook deze Great Lash Mascara!
Het lijkt erop dat ik veel producten van Maybelline fijn vind want een volgende product dat ik gebruik is de BrowDrama Sculpting Brow Mascara. Als je niet veel tijd hebt om je wenkbrauwen te doen, of je wil wel dat ze er mooi uitzien maar niet veel tijd aan besteden. Dan is dit echt de oplossing!
Tenslotte, de lipstick. Echt als ik uit al mijn lipsticks nu er één zou moeten uitkiezen en alleen die nog mogen gebruiken, dan zou het deze van Cien zijn. De kleur is gewoon zo mooi en hij voelt ook fijn aan op de lippen. Bovendien blijft hij ook redelijk lang mooi zitten.
 
Wat zijn jouw favoriete make-up producten? Ik ben benieuwd! ^^
 

Follow me:

 
 

3 comments:

  1. Leuke producten precies, ik heb nog geen enkele geprobeerd weliswaar. Ik gebruik al twee jaren een special edition oogschaduw van Dior en dat bllijft mijn favoriet.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Leuk om te zien welke producten je dagelijks gebruikt! Ik heb de concealer van Essence ook wel eens gehad, maar ik vind zelf die van Catrice fijner qua dat die net wat meer dekking geeft. Die van Essence is wat natuurlijker.

    ReplyDelete
  3. Mooie producten! Leuk om te zien!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete