19 August 2016

Rimmel | Lasting Finish Lipsticks by Kate!


Hey loves! It's partytime! Kate Moss & Rimmel werken ondertussen al 15 jaar samen en maakten al samen erg prachtige producten. Om dit te vieren brachten ze wederom een prachtige collectie uit! Namelijk vier Super Gel Nagellakken en zes Lasting Finish Lipsticks! Ik kocht één van de lipsticks vorige week en ga jullie nu vertellen wat ik ervan vind. Benieuwd? Kijk dan snel met me verder ..


The Looks

Laten we als eerste even stil staan bij hoe prachtig de huls is van de lipstick! Hoe prachtig zie-ie er wel niet uit! Zoals gewoonlijk kan je het Rimmel logo aan de bovenkant zien en zie je de handtekening van Kate erop. Maar ditmaal heeft de huls een roségouden kleur! Amazing!


De Lasting Finish Lipsticks

Zoals ik al eerder zei bestaat de nieuwe collectie uit zes kleurtjes: drie nude tinten en drie opvallende rode tinten. Ik heb gekozen om 55 My Nude mee naar huis te nemen één van de prachtige nude tinten met een wat beigere ondertoon.


The Opinion

Ik ben superblij met dit my-lip-but-better kleurtje! Ook brengen de lipsticks van Rimmel altijd super makkelijk aan en voelen erg creamy bij het aanbrengen. Ik vind het zelf altijd super wanneer een collectie aandacht besteed aan zowel nude tinten als aan wat 'hevigere' kleurtjes. Wat ze nog meer amazing maken is dat de lipstick een erg mooie pigmentatie  afgeeft.Wel moet ik zeggen dat ze bij mij niet suuuper lang mooi blijven zitten, maar toch langer dan de meeste andere lipsticks dat ik heb. Ik ben er dus blij mee!

Heb jij de nieuwe lipsticks & nagellakken al gespot?

De Rimmel Lasting Finish Lipsticks by Kate zijn onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 10,9

Volg je me al?
2 comments:

  1. Zeker een mooi kleurtje. Blij te lezen dat het nu in de winkel verkrijgbaar is :)

    ReplyDelete