06 August 2016

Throwback to July!


Hey loves! Hopelijk gaat alles goed met jullie! Vandaag toon ik jullie alweer een throwback vanop Instagram. Deze keer naar de maand juli! Benieuwd? Kijk dan snel even met me verder..


#01 De konijntjes!
#02 Altijd gezellig als Koen langs komt. Lekker chillen, series kijken met een lekker drankje!
#03 Al mijn opgebruikte producten van de maand juni.


#04 Mijn favoriete producten van de maand juni.
#05 De Frozen bath bomb van Lush vond ik erg fijn om te gebruiken.
#06 Tijdens juli toonde ik jullie een volgend deel van mijn make-up collectie: de Blushes!


#07 Arizona vind ik echt super! De verpakkingen zien er altijd erg mooi en kleurrijk uit en over het algemeen vind ik alle drankjes ervan lekker. Zo ook deze lemon juicy, dat erg verfrissend is!
#08 Het Rimmel Scuplting Palette van Kate Moss werd één van mijn favorieten!
#09 Ik probeerde vorige maand de shower foam uit de geurlijn Traditions of Japan van Spa Secrets. Gewoon amazing!


#10 Ook testte ik deze anti-mee eters scrub met charcoal van Garnier. Ik heb nog steeds wat gemengde gevoelens bij dit product.
#11 Julie konden vorige maand mijn favoriete nagellakjes voor tijdens de zomer hier voorbij zien komen. Veel nude kleurtjes!
#12 De Style Tone box van Juli bevatte weer een aantal leuke productjes! Het fixing powder van Wibo konden jullie ondertussen al voorbij zien komen in mijn laatste favorieten.


#13 Regelmatig ga ik eens langs bij het Kruidvat op zoek naar nieuwe make-upjes. Toen zag ik dat Catrice een aantal nieuwe matte lipstick 'potloden' erbij had. Die moest ik gewoon proberen!
#14 Ik bestelde voor het eerst een Zbox. Ik wilde gewoon één box eens proberen om te kijken of ik het wat vond, maar ik denk dat ik hem zeker nog ga blijven bestellen!
#15 Ik was zo blij toen ik zag dat de nieuwe geurlijn van Spa Secrets bij het Kruidvat lag! De nieuwe geurlijn heet Magic of Brazil, en omg hij ruikt heerijk!

Wat hebben jullie de voorbije maand gedaan?

Volg je me al?


1 comment: