23 August 2016

Unboxing | Style Tone Augustus 2016!Hey loves! Het einde van augustus is bijna in zicht en dat betekend dat ik bijna een weekje verlof heb weer! Time really goes too fast! Mijn Style Tone box kwam deze maand wat later, ik dacht al bijna dat ik hem niet ging ontvangen! Maar vorige maandag was een feestdag en ik denk dat het daarmee te maken heeft dat hij wat later kwam. Anyway, let's get started! Benieuwd naar wat er deze maand in de Style Tone box zat? Kijk dan snel even verder..


Ecoco Cosmetic Glove

Het eerste wat er in zit lijkt op het eerste zicht op een gewoon washandje. Maar dit zou niet zomaar een washandje zijn! Het bevat zachte XXT-S microvezels die 'vuil' opnemen en je zou hiermee dus je make-up kunnen verwijderen door enkel water en het washandje te gebruiken. Maar hij zou niet enkel make-up verwijderen, maar ook werken als mini-scrub of peeling. Ik sta hier nog wat sceptisch tegenover, ik reinig mijn gezicht het liefste met een product. Maar ik ga dit een kans geven!


Adviesverkoopprijs: € 7,95


Paese Brow Setter

Het merk Paese ken ik al van hun nagellakken, maar make-up heb ik er nog niet van geprobeerd. Ik ben dus super excited dat deze brow setter deze maand in de box zit! Ik kreeg hem in de kleur donker bruin en hij heeft een creamy, gelachtige textuur. Mijn eerste impression van dit product is 'amazing!' Je kan de kleur ervan erg mooi opbouwen en hij geeft een zacht effect.

Adviesverkoopprijs: € 11,95Ellovi Tinted Lip Butter


Ellovi is dan weer een merk waar ik nog niet van had gehoord. De tinted lip butter komt in ovaalvorm, wat ik wel wat raar vond. To be honest vind ik het niet zo'n super product. Het zou een lip butter zijn, dus ik dacht, oh ja die gaat erg romig aanvoelen en prettig etc. Maar hij voelt gewoon als een basic lipbalm aan. Niet meer of niet minder. & Ook al heeft hij zo een prachtige roze kleur, hij geeft eigenlijk weinig of geen kleur af. Bummer!

Adviesverkoopprijs: € 5,00Seraphine Rosy Cheeks

Van het volgende productje wordt ik dan weer wel erg blij! De verpakking ervan alleen ziet er superschattig uit. De rosy cheeks is een duo product dat je zowel je op je lippen als op je cheeks kan aanbrengen. Hij heeft een super intense fuchsia kleur, maar is wel makkelijk uit te blenden. Ik heb op mijn swatch waar ik hem uitblend wat teveel van het product gebruikt, maar ik denk dat je hem wel subtieler zou kunnen aanbrengen.

Adviesverkoopprijs: € 20,00


Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer & Highlighter Duo

Yes, weer een Manna Kadar product! In mijn favorieten van juli toonde ik ook al een oogschaduw van dit merk. & Kijk weer wat een prachtige pigmentatie dit duo heeft! Nu weet ik niet of ik deze echt als bronzer en highlighter zou gebruiken, maar misschien eerder als oogschaduws. Ze bevatten wel wat shimmers en ik heb liever matte bronzers of met een subtielere glitter. Maarrr, toch, I love it!

Adviesverkoopprijs: € 18,95

De Style Tone box is verkrijgbaar via http://www.styletone.com/ voor slechts € 15,00 per maand.

Wat vind jij van de producten deze maand?

Volg je me al?


1 comment:

  1. Wat een mooie producten! Die highlighted ziet er mooi uit.

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete