24 August 2016

Scrub Love | Coffee Body Scrub!


Hey loves! Wat is het weer warm vandaag! Ik weet dat sommige mensen hiervan houden, maar voor mij is het gewoon té haha. & Daarbij werkte de airco bij me op werk niet goed. Het was dus een lange dag vandaag haha ;p. Ik hou van body scrubs en jullie weten misschien dat ik m'n scrubs graag met een muntgeur hebben. Van een koffie scrub had ik echt nog nooit gehoord. Maar toen ik gevraagd werd of ik er graag eentje wou ontvangen om te reviewen, twijfelde ik geen seconde! Het sprak me gewoon meteen aan. Ben je benieuwd naar deze koffie scrub? Kijk dan snel met me verder..


Scrub Love: The Company

Scrub Love is een merk dat gevestigd is in de UK. Ze maken body scrubs die natuurlijk, fairtrade en goedgekeurd zijn door de Rainforest-Alliance.


Scrub Love: The Coffee Body Scrubs

Ze hebben drie body scrubs in het assortiment:

1 - Original Lovin':  geroosterde biologische koffie, Himalaya zout, zoete amandelolie, vitamine E, zoete sinaasappel olie + vitamine C en biologische sinaasappelschil.
2 - Mint Temptation: geroosterde biologische koffie, pepermunt olie, tea tree olie, zeezout, argan olie en aloë vera.
3 - Coconut Affair: geroosterde biologische koffie, biologische kokosnoot schilfers, extra virgin kokosnoot olie, baobab olie en kokosmelk.


Original Lovin'

Ik mocht de Original lovin' variant ontvangen wat eigenlijk de meer basic scrub is van de collectie.

Wat Scrub Love zelf zegt over deze scrub:
Your first true love - our original organic recipe will sweep you off your feet and buff away skin imperfections. This’ll leave you smooth, silky and smelling sublime. . . No one ever forgets their first, right?


Wat ik zelf fijn vind aan deze scrub is dat hij 'echte koffie' bevat. Wie had dit ooit gedacht dat je zo een scrub zou kunnen maken, haha ^^.


The Packaging

Deze scrub heeft een wat andere verpakking dan de normale scrubs, hij komt namelijk in een zakje. Mijn eerste gedachte was eigenlijk, wel dat zal niet echt handig zijn. Maar je kan hem na je hem hebt gebruikt, makkelijk terug afsluiten. Het zakje zelf ziet er superschattig uit met leuke polka dots erop. Daarbij heeft elke variant zijn 'eigen kleur' en voor de Original Lovin' is dit roze. #Adorable!


The Opinion

Ik vind deze scrub echt amazing en ik zal jullie meteen vertellen waarom. Wanneer je het zakje opent, komt de intense geur van koffie meteen op je af! Als koffie-lover ben ik hier zeker wel voor te vinden! De scrub zelf is makkelijk uitsmeerbaar op je huid, maar ik moet er wel bijzeggen dat deze wat 'harder' aanvoelt dan de scrubs die ik tot nu toe al probeerde. Maar! Hij laat je huid echt super zacht achter. Echt, zo zacht voelde m'n huid nog nooit door een scrub! Het grappige aan deze scrub is ook dat hij bij contact met water in koffie veranderd, haha. Maar als jullie op zoek zijn naar een erg goede scrub en het niet zo erg vinden dat hij wat ruwer aanvoelt, dan kan ik jullie deze zeker aanraden!

Ik ontving deze scrub om te reviewen.

De Coffee Scrubs zijn te koop via https://eu.scrublove.com/collections/all en de prijzen liggen tussen € 14,95 en € 17,95.

Heb jij al van een coffee scrub gehoord?

Volg je me al?


2 comments:

  1. Ik had nog nooit van een koffie scrub gehoord. Ik had ook niet verwacht dat hij zo fijn zou werken, leuk! X

    ReplyDelete
  2. Op zich klinkt het heerlijk maar ik weet van mezelf dat ik juist niet zo van koffie houd, haha. Maar het lijkt me wel fijn werken :)

    ReplyDelete