11 September 2016

Shoplog | Funko Pop! & Mystery Mini's!Hey loves! Ik heb besloten om Jamelle een nieuwe wending te geven. Er gaan nog steeds beauty-related artikels online komen, no worries :). Wat kan je zoal meer verwachten dan? Nu en dan zullen er Funko shoplogs online komen en andere Funko-related artikels. Maar ook meer fashion shoplogs en wie weet wat nog meer! :) Ik ben alvast helemaal excited hiervoor, en ookal is dit niet voor iedereen, hopelijk vinden jullie het toch ook wat leuk. & Dan de allereerste Funko shoplog! Benieuwd? Kijk dan snel even verder..


Pop! Movies Monsters: Phantom of the Opera

De Monsters collectie bestaat uit 8 Pops, hiervan had ik er al drie: Dracula, Frankenstein & The Bride of Frankenstein. Enja dit is echt één van de collecties dat ik helemaal wil vervolledigen, dus toen ik in Mediamarkt deze en The Mummy zag, was ik meteen helemaal excited! De Phantom of the Opera ziet er eng uit, but I love it! Zijn paintjob is best ok gedaan, hier en daar een klein foutje, but I'm fine with it :).


Pop! Movies Monsters: The Mummy

Om mijn collectie van de Monsters verder te vervolledigen: The Mummy!  De kleuren zijn vrij neutraal, maar past echt bij hem. & De details van het verband rond zijn lichaam is gewoon weg fantastisch. Op zijn haar zijn hier en daar wat vlekjes, maar die krijg ik er misschien nog wel af. Ik ben al blij dat ik er nu slechts drie moet vinden om de volledige collectie te hebben! :)


Pop! Heroes The Dark Knight Thrilogy: The Joker

The Joker & Harley Quinn zijn een paar van mijn favoriete villains. Toen ik deze versie van The Joker bij Gamemania zag, moest ik hem wel meenemen! Binnen deze collectie heb je, buiten deze, nog twee andere Pops: Batman & The Joker bank robber. & Deze twee wil ik ook wel, haha! Maar goed, deze Pop is echt on point. Zijn paintjob is perfect, prachtig gedetailleerd. & Ik hou van de joker kaart dat hij in z'n hand vast heeft.


Pop! Heroes Suicide Squad: The Joker

Ik denk dat deze 'versie' van The Joker in Suicide Squad m'n favoriet is. & Zo ook deze Pop, hij ziet er gewoon prachtig uit! Zijn tatoeages werden er ook op aangebracht, en dat is gewoon wauw! Deze collectie van Suicide Squad is ook immens, met maar liefst 15 pops to collect! Zo zitten er wel vier Jokers & drie Harley Quinns tussen, but I want them all haha :).


Pop! Heroes Suicide Squad: Harley Quinn

Ok, ik kon geen Joker kopen zonder Harley Quinn! Ook bij deze is alles gewoon perfect. Haar make-up is prachtig, ik hou van het hartje onder haar oog, en de details van haar kledij en tattoos zijn super! Deze heeft ook een erg leuke pose, doordat ze haar baseball bat vasthoud. Deze pop blijft niet staan, maar daarom krijg je er een doorzichtig plaatje bij, zodat ze toch nog kan rechtstaan.


Mystery Minis: Suicide Squad

Ik hou van de Mystery Mini's van Funko! Je weet niet op voorhand welke je zal krijgen, maar die verrassing vind ik net leuk. De mini's collectie van Suicide Squad bestaat uit 12 vinyl figuurtjes en elk hebben ze een 1/12 kans om ze te hebben. Bij sommige collecties zijn deze kansen meer verdeeld en heb je meer zeldzame figuurtjes etc. Maar goed, ik had twee doosjes en in de mijne zaten Deadshot masked & Boomerang! Not gonna lie, ik had liever Harley Quinn of The Joker, maar hey deze zien er ook cool uit! ^^


Mystery Minis: The Nightmare Before Christmas

Als laatste kocht ik ook nog twee mystery mini's van The Nightmare Before Christmas! Ook deze collectie bestaat uit 12 vinyl figuurtjes en elk figuurtje heeft een kans van 1/12 om te krijgen. Ik kreeg deze keer Shock & Lock, twee van de drie Oogie Boogie Boys! Wel grappig dat ik ze alletwee samen kreeg! :)

Welke is jouw favoriet?

Volg je me al?1 comment:

  1. Wat een grappige poppetjes! Ik vind die tweede leuk!

    Love,
    Dascha

    ReplyDelete