04 December 2015

Blogmas #04: Mijn favoriete stocking fillers!



Hoi allemaal! Het is weer weekend en ik ben er alvast klaar voor! De laatste twee dagen heb ik enorme last van mijn rug, dus het weekend was voor mij meer dan welkom. Vandaag heb ik een erg leuk artikel voor jullie, vind ik zelf toch althans. M'n vriend en ik vinden het erg fijn om nog kleine extraatjes te kopen en deze in een 'Christmas stocking' te leggen. Vandaag toon ik jullie een aantal van mijn favorieten!

 
#01 Handschoenen met kerstmotief (H&M, € 4,99) - Handschoenen zijn zowat een 'veilige' stocking filler. Het komt altijd van pas, en je kan er niet veel mee mis doen. Deze van de H&M vind ik persoonlijk erg leuk, omdat ze gewoon 'Kerstmis' uitschreeuwen!
 
#02 Frosted Plum Home Fragrance (The Body Shop, € 6,00) - Kleine huisgadgets of geuren zoals deze home fragrance van The Body Shop kunnen ook erg leuk zijn. Hierbij moet je wel goed weten welke geuren de persoon graag ruikt en welke niet - Wat best tricky kan zijn soms!
 
#03 Lipstick (H&M, € 9,99) - Make-up artikelen hebben gewoon het beste formaat om als stocking filler te dienen. Je hebt zoveel verschillende merken, prijsklassen, kleuren, etc. Ik koos er nu eentje van H&M omdat ik stiekem hoop hiervan iets te krijgen met Kerst ;).
 
#04 Zwarte Pom Pom Sleutelhanger (River Island, € 9,00) - Sleutelhangers zijn zo'n dingen die ik zelf niet zo graag koop, maar die je wel altijd kan gebruiken. Ideaal dus!
 
#05 Dashing Santa Bath Bomb (Lush, € 5,50) - Bruisballen, bubble bars, etc, kunnen dan weer de perfecte stocking fillers zijn voor mensen die houden van relaxen in het bad! En welke winkel is hier het beste voor? Inderdaad Lush! (Voor mij toch allesinds ^^).
 
#06 Can't Touch This Ketting met Cactis (Modemusthaves, € 16,95) - Juwelen hebben ook het perfecte formaat, maar je verwacht het niet zo snel als een stocking filler denk ik. Ik hou specifiek van deze ketting, want ik hou gewoon van cactussen haha!
 
#07 Kerst Sokken (New Look, € 2,50) - Misschien een beetje cliché om kousen te kopen voor Kerst, maar zien deze er niet too adorable uit?
 
#08 Marshmallow Gift Tube (Snoepzoet, € 18,00) - Erg leuk om een stocking mee aan te vullen: chocolade en snoep! &Deze marshmallows zijn echt té lekker.
 
#09 Make-up Tas (Forever 21, € 10,00) - Altijd handig als je met een make-up addict te maken hebt ;).
 
Wat is jouw favoriete stocking filler?
 
Volg je me al?


 

2 comments:

  1. Oeh, wat een leuke dingetjes!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Oh you picked some sweet stuff, love the gloves :)

    http://antimuse-fashionriot.blogspot.de/

    ReplyDelete