24 December 2015

Blogmas #24: Style Tone December!



Hoi allemaal! Jaha, we zijn aan dag 24 van Blogmas beland, wat meteen ook betekend dat dit het laatste artikel van Blogmas zal zijn! Op deze leuke kerstavond wil ik jullie graag laten zien wat ik in mijn Style Tone box deze maand mocht ontvangen. Benieuwd? Kijk snel even met me verder...


 
#01 - Gleam By Melanie Mills Body Radiance (€ 15,00) - Het eerste product dat ik mocht ontvangen is deze body radiance. Erg leuk om wat meer te 'sparklen' met de feestdagen! & Let me tell you, met dit product ga je dat zeker doen! Ik mocht hem in de kleur light gold ontvangen, en eens aangebracht zie je gewoon je huid helemaal glinsteren. Top!


#02 - Pil'Aten Black Head Pore Strips (€ 10,00) - Toen ik deze pore strips zag liggen werd ik echt helemaal excited! Deze zouden al erg populair zijn in China, Japan, Amerika & Frankrijk en nu kunnen we ze hier ook eens proberen!


#03 - Starlooks Pro Luxe Longwear Eyeliner Pen (€ 18,50) - Het volgende productje is deze leuke eyeliner pen! Ik kende het merk eerlijk gezegd nog niet. Maar wat ik hier zo leuk aan vind is dat het niet de typische zwarte kleur is, maar een donker bruine! Hij brengt ook erg makkelijk aan en is super gepigmenteerd.


#04 - Hikari Eye Shadow Quad (€ 14,50) - Ziet dit palette er niet prachtig uit? Het zijn niet echt de kleuren waar ik normaal voor zou gaan, maar let's get out of the comfort zone! De pigmentatie van de blauw-groene en witte kleur zijn wat minder, maar de donkere tinten zijn wel mooi gepigmenteerd.


#05 - Paese Nagellak in 317 (€ 6,00) - Toen ik de kleur van deze nagellak zag, was ik gewoon meteen verliefd! Het is echt zo'n prachtige kleur. Wanneer je hem aanbrengt komt hij wel wat donkerder uit, dan het is gewoon een mooie rode-bijna-zwarte kleur met een prachtig bordeaux chrome effectje. & Als ik nog niet genoeg goeds heb gezegd over deze nagellak, één laagje is voldoende en hij droogt nog eens redelijk snel. Super!

Ik wens jullie alvast een leuke kerstavond en een prettige Kerstmis! Wat gaan jullie voor leuks
doen vanavond en morgen? ^^
 
Volg je me al?
 
 

5 comments:

  1. Leuk stukje! Leuk blog ook trouwens. Misschien vind je het leuk om elkaar te volgen via bloglovin? Fijne kerst!

    ReplyDelete
  2. Wow, die oogschaduw is erg mooi!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  3. Ik ben erg benieuwd naar die pore strips!

    ReplyDelete